Væglamper Stue Valgmuligheder, der kan fungere for dig

Væglamper Stue – Vi forventer et forbløffende antal funktioner fra vores liv. Det skal huske vores gæster stilfuldt, indeholde vores børn underholdende og rolige vores stress beroligende i slutningen af ​​det hele. Med alle disse krav er det forståeligt, at indretningseksperter anbefaler at have flere niveauer af levende rumslys for at imødekomme hver af de forskellige involverede opgaver.

Mens mange boligejere vil have en bred vifte af belysning. For dette område er hvert lag gearet til at rumme en anden funktion, det kan være svært at forstå, hvilke er de bedste stuer til belysning. Denne vejledning fører dig gennem de forskellige muligheder for stuepladsbelysning siden din bortskaffelse, og når det er bedst at bruge hver enkelt.

Lysarmatur skal give en stor mængde lys. Dette er normalt en overhead armatur, selv om nogle designere bevæger sig væk fra denne konventionelle løsning. Sammen med at være den vigtigste lyskilde, bør denne armatur indeholde æstetisk appel til rummet, fordi det vil være et fokuspunkt. Vælg noget indbydende, fed eller kreativ i henhold til dit værelseindretning og smag, men lad det være noget iboende kosmetisk. Mange husejere kan lide at installere lysekroner eller vedhæng og hængende armaturer på opholds- og opholdsstue på grund af dette.

See Ogsa: bedste kiste til opbevaring ideer til dit værelse

Lamper til arbejde på individuelle projekter som et puslespil, video, spil, hækling eller anden hobby. Ideelt set bør opholdsrumslamper være anbragt lidt bagved og til venstre eller højre for rummet, der bliver belyst, så lyset kan komme bagved individets skulder og sætte lyset op på jobbet ved hånden. Brug mindre belysningsarmaturer eller andre lavniveaubelysningsmæglere til computere og tv-visning. Dette undgår blænding og tillader skærmen at være den rigtige billedskærm.

Belysning, især større eller flere arm scones. Som nævnt ovenfor er sconces og en massiv overhead armatur den ideelle blanding.

Accenter & Fremhævning – Træk opmærksom på en pejs med overhead indbygget belysning eller spor belysningsarmaturer. Alternativt vil væg sconces på begge sider af mantelen understrege pejsen og give mere belysning til hele rummet. Et opadrettet lys bag objektet kan fremhæve piedestaler, figurer eller gulvplanter. Tilføj ekstra lag med multi-tiered hængende lamper eller væg / loft vaske lys. Accentlys placeret i alkove, hjørner eller lukkede rum vil accentuere et bestemt område eller stykke og give pladsen et større udseende.

Rundt rummet er et ubesværet middel til at skabe en afslappet og afslappet atmosfære. Når du er klar til at sparke for dagen, skal du slukke for ovenlys og dreje disse boliger til en rolig tid. Gulv- og bordlamper er også gode, fordi de giver dig en bærbar belysning, hvilket normalt betyder, at du kan flytte dem til et andet område, hvis der kræves mere belysning til en bestemt virksomhed.

Endelig skal du sørge for at bruge alt, der er tilgængeligt for at skabe den optimale stueomgivelse. Tro det eller ej, det omfatter også væggene, tæpper, gardiner og møbler. Mørke farver absorberer dine velplanlagte stuebelysning alternativer, slukker størstedelen af ​​dens effektivitet. Bløde, lyse nuancer vil på den anden side hjælpe med at forbedre lyset. Hold dig til disse toner, når du dekorerer dit opholdsområde for at skabe det ideelle levende, afslappende og underholdende område i din bolig.

– For huse med størrelsesbegrænsninger vil forsænket belysning forbruge mindre plads og give pladsen en mere rummelig følelse.

– Brug dagligt så meget naturlig belysning som muligt. Det er den højeste kvalitet, og det er helt gratis! Hvis du har store vinduer, optimere dem ved at anvende rene gardiner eller glaserede ruder for at diffundere lyset.

– Hyppig hovedpine kan være en indikation af utilstrækkelig belysning. Da du vil bruge dine øjne meget i opholdsstuen (med at læse, se tv og hobby), skal du sørge for, at der er den passende mængde lys for at forhindre øjenlindring.

– Hvis du ikke kan forstyrres med 4-8 forskellige armaturer (den

– Det er også meget vigtigt at kombinere forskellige typer lyspærer. Bland din tilførsel af halogen, fluorescerende mv. Samt varme hvide lys eller trendy blå lys til at passe sammen med rummets atmosfære indenfor dine beslag.

Væglamper Stue,væglamper stue ikea,væglamper stuen,væglamper til stuen,væglamper indendørs stue,væglamper til stue,lamper stue ikea,lamper stue inspirasjon,lamper i stue,væglampe i stuen,stue lamper loftlamper,lamper pendler stue,lamper på stue,stuelamper store,lamper til stue,lamper tak stue