Sådan opnår du fantastiske interiører med trappe reol?

trappe reol – En af de primære opbevaringssteder ligger under madrassen, under trappen, under jorden, indenfor spisebordben og bag skabsdøre. Hvis du forsøger, kan du nok komme med andre vanvittige muligheder. I slutningen af ​​dagen er du virkelig primært begrænset af din fantasi. Forstyrrer du dig til deflad? Ikke hvis du ikke behøver at slippe af med dine ting, ikke? Hvis du løber tør for lagerplads, behøver du blot at være opfindsomme og ressourcefulde. Der er mange måder at optimere plads på. Hvis du føler, at der ikke er mere plads til dine bøger, skal du kigge efter inaktiv plads. Tænk lodret snarere end vandret. Du skal selvfølgelig respektere plads, der er specielt beregnet til fodtrafik, så det gør faktisk ikke at hæve dine ting på den sidste ledige fri overflade. Hvad på din trappe? Du har skræddersyede hylder bygget som en snedket banister eller har hylderne den tilstødende væg i stedet. Føler du ikke en glæde bare i betragtning af mulighederne? Du kan endda tænke på badeværelset og køkkenet, der ikke er værelser, der normalt er forbundet med opbevaring.

Hvad hvis du har brug for at sætte et hus kontor og opdage, at der ikke er nogen ledig krog eller kran til at fremkalde det? Tænk igen. Hvad med din køkkenbord eller ø? Du vil sandsynligvis gøre meget af dit arbejde i køkkenet alligevel. Du har muligvis et komplet tuck-away kontor oprettet for at blive trukket ud, når du skal gøre jobbet. Hvad med dit spisekammer? Ærligt, har du virkelig brug for et stort indløbsrum til opbevaring? Sandsynligvis ikke, medmindre du har hamstre trender eller prepper mani. Du kan formentlig flytte varer rundt og justere hylderne for at rumme kontorartikler som et opslagstavle sammen med udtræksbordsbord.

Se Også : Sådan vælger du den perfekte tørrestativ til væg

Du behøver virkelig ikke at leve i et kage fræserhus. I stedet for at vælge prefab møbler, så tag fat i en virkelig talentfuld snedker. Vælg en og vær sur med dine design tanker. I sidste ende kan du gøre valget til at være dristigt om dine indvendige valg; efter allit er de modige nye teorier, der virkelig afspejler det inspirerede geni.

Rummet er virkelig et verdensomspændende problem snarere end for boligejere alene. At skabe plads rundt i hjemmet synes at være en kunstnerisk udfordring.

Vælg designmøbler, mindre i stedet for større

Proportional til ledig plads, de søde små sofaer, borde og stole virker sexet virkelig. Stole matcher under spisestole og bord matcher også under center tabeller. Stole kan stables sammen for at spare plads, når de ikke bruges. Hylder på væggen kan fordoble som små borde. Sofa cum senge har eksisteret for længe.

Lysdesignede og prydede udskrifter skaber visuel rod

Vinduesdæpper, lad det være tyndt, lyse klare farver. Siden det, der ligger i sindet, skaber det en illusion af afstand. I modsat fald virker visionen rotet med forskellige ting. Hjernen er stresset. Tilsvarende bør vægge og gulve også forhindre overdreven udsmykning. Lad det være et enkelt design, der ikke er hårdt på øjnene.
I et rumkrat som i et fly frembyder væggene mange muligheder. Hylder på væggen kunne udfolde sig som står for opbevarings- eller spisepladser, når mange gæster handler om. De øverste fem meter af væggen kan holde mange forskellige hylder til at bære en masse ting. Bøger og papirer, håndklæder og linned, kan alle gemmes sikkert derop. Det kan være et DIY job eller en tømrer ville reparere dem sammen med træ og negle om få minutter. Vedligeholdelse af gulve gratis er blot en anden metode til at skabe visuelt rum.

Fortsat den idé om visuel afstand, ville nogle få LED-belysningsarmaturer belyse skygger. Kig rundt, og skygger er synlige bag sofaer og spiseborde. Når disse regioner glider med koncentreret lys som i udstillingslokaler, ser stemninger op.

En lysende vanvid holder kunderne afhængige af glade indkøbscentre. Tjek det hjemme.

Undersøg udendørs også, og baghaven eller haven rum og rydde op i de usynlige hjørner. Måske døde blade hælder i årevis. Plante forlængede afdøde kan stadig stinke nogle få senge. Gør væk med dem alle og se rummet åbne op. Mindre planter som bonsai ville øge opfattet plads snarere end de mægtige træer, der synes at udslette omgivelserne. Bare en lille stenhave vil vise det hele så godt. Tro på at være lille for at forstørre rum.

Find et stort lagerområde, der normalt spildes under trappen. Bogreoler kunne gå ind der eller vaskeri kurven. Kosmetiske foranstaltninger kan fungere som skuffer også. Sammenfoldelige stole og borde også. En væg seng og sofa?

trappe reol,trappe reol jysk,trappe reol hvid,trappe reol sort,trappe reol ilva,trappe reol eg,trappe reol ikea,trappe reol idemøbler,trappe reol brugt,trappe reol søstrene grene,trappe reol til blomster,trappe reol lille,delta trappereol,trappe stige reol,trofast trappereol,trappe med indbygget reol,vægreol trappe