Tilføj mere tøj opbevaring til dit soveværelse uden ombygning

tøj opbevaring – Alle kan bruge mere opbevaring og blandt de bedste områder at tilføje opbevaring til er soveværelset. Hvad med alle dine tøj og personlige ting, der kluter op i skabet og bureauet, kan soveværelset nogle gange ligne en rodet fange alt for al din husholdningsrør. Her er nogle måder, du kan rydde op i soveværelset og få lidt overskydende lagerplads for at starte!

Dit skab

En måde at få en masse plads på ville være at sætte i et skab organiserer. Det behøver ikke at være en fancy dyre en (selvom du er fri, hvis du har brug for en). Du vil ikke tro på, hvor meget ekstra plads du kan få fra, når du bruger disse systemer.

Se Også : En guide til terrasser og skydedøre udendørs

De metalliske rækværk systemer til skabe er fantastiske. Du kan få akryl hylder, krom kurve og specielle slidser til sko og hatte. De slidsede systemer er gode, da de leverer ventilation, der hjælper dit tøj til at trække vejret og er let at holde fast. Disse fleksible komponenter omfatter en non-chip og non stick-belægning.

Når du vælger et skabsorgan, skal du sørge for at vælge et system, der giver dig mulighed for at fordoble dit stativplads. På denne måde kan du hænge kortere tøj som skjorter og nederdele øverst på hinanden og bogstaveligt talt fordoble dit skabsrum!

Skjult opbevaring i dit soveværelse

Du har måske allerede opbevaringsplads i dit soveværelse, som du ikke engang genkender, du har! Har du plads under sengen? Bruger du det til det er fyldest? Rengør alle støvkaninerne og smid de sokker og crap, der er akkumuleret under det, ud og brug dette til langsigtet opbevaring. Du kan afskrive sæson tøj, camping gear, legetøj eller noget derunder, når det ikke er i brug. Opbevar varerne i Tupperware-beholdere (du kan købe de små på hjul til simpel genopretning) eller pladsposer for at beskytte varerne og skabe et pænt opbevaringsrum.

Et andet overset opbevaringsområde er en rumdeler. Skulle du have en, der sidder i hjørnet som en dekorativ genstand, vil du måske se på området bag det. Dette kan bruges til at opbevare genstande, som du ikke behøver at blive på hver dag som håndværksmaterialer eller måske endda rengøringsmidler.

Opbevaringskasser

Lagerkurve er et fantastisk sted at gemme forskellige genstande og kan tilføje dekorative detaljer til dit eget soveværelse. Det er muligt at købe store kurve til tøjvask og mindre til at udnytte som fangst på alle.

Sikker på, at du vælger dem der passer til din soveværelseindretning. Der findes forskellige slags opbevaringsbeholdere på markedet i flere forskellige former og størrelser og farver og i forskellige materialer.
Organiseret og hjælper dig også med at eliminere nogle af denne rod fra forskellige værelser i huset. Nu skal du bare huske at sætte de ting væk på det rigtige sted!
Fordelene ved at blive bedre organiseret er indlysende: mere tid, mindre kaos og et generelt mere forenklet liv. Som de fleste selvbehovsbehov er fordelene åbenbare såvel som sporet usikkert. Her er et par hjemmebaserede ideer til nogle problematiske områder for at hjælpe med at navigere i denne rute.

Closet Organisation

At have et organiseret skab sparer tid, når du vælger et outfit, men det reducerer også slid på tøj.

Rens dit skab af tøj og genstande, som ikke længere bruges. Hvis du ikke har brugt sagen om et år, er dette en klar kandidat til at bidrage eller smide i skraldespanden.
Vælg en hænger baseret på dit særlige behov: tynde bøjler for at spare plads eller tykke formkonformerende bøjler for at forhindre krøller.
For genstande, der er spredt, forårsager rod eller vanskeligt at få adgang til, skal du begynde at kigge efter skabsorganer for at forenkle tingene. Klædningsarrangører som skoarrangører, døråbninger, samt hængende pungearrangører kan gøre en massiv indvirkning.
Roter tøj efter sæson. Dette sparer plads og sparer tøj og slid.

Badeværelse Opbevaring Ideer

Afslappende omgivelser ved at koordinere dit toilet.
Igen, rense. Kig i dine skuffer og skabe for at smide alt væk, som du ikke har brugt om et par måneder.
Opret mere plads ved at ansætte overordnede arrangører, bag dørkroge, sugekurve, hylder og forfængelighed arrangører
Hold skuffer arrangeret med skuffeledere og arrangører.
Indeholder lignende genstande i kurve og poser, som kan hentes fra et skab og bruges efter behov.
Garageopbevaring og organisation

Bestem formålet med din garage og brug den til dette formål. Hvis du vil bruge din garage til at parkere din bil, til opbevaring eller som arbejdsplads eller legeplads, skal du organisere din garage for at tilfredsstille disse behov.

Igen, rense. (Der er et mønster her)
Hvis du har brug for gulvrum til at parkere en bil eller til et hus gym, så sæt alt af jorden så økonomisk som muligt. Brug væg arrangører, overhead storage og hylder.
Hvis du forventer at bruge din egen garage til opbevaring, skal du skrive varer i kategorier først, og derefter købe robuste beholdere med korrekt størrelse.
Hold sammen med varer sammen med de mest brugte genstande, der er enkleste at få.
Organiser køkkenet

At holde køkkenet arrangeret sparer tid, når man forbereder måltider og giver området mulighed for at være behageligt for gæster og kære.

Hold sjældent brugte genstande ud af bordpladen og gemt et andet sted.
Purge duplikatredskaber, plastikbeholdere og tallerkener.
Få pan og låg organiserer for at holde disse ting oprejst i dine køkkenskabe for at spare plads
Trækningsskuffer kan få en massiv indvirkning i skabene. De giver adgang til ting på bagsiden af ​​skabene og kan spare ryggen på meget lang sigt. Hvis dette er i dit budget, er dette et must have.
Gem emner, hvor de bruges mest ofte. Ved hjælp af eksempel skal du opbevare tallerkener og redskaber tæt på opvaskemaskinen for hurtig oprydning.

tøj opbevaring,tøjopbevaring børn,tøj opbevaring dk,tøj opbevaring ikea,tøj opbevaring ideer,tøj opbevaring baby,tøj opbevaring poser,tøj opbevaring jysk,tøj opbevaring kasse,tøj opbevaring skrå vægge,tøj opbevaringsløsninger,tøj opbevaringspose,tøjopbevaringssystem,tøjopbevaring skab,tøjopbevaring små rum,opbevaring tøj på loftet,opbevaringskasser tøj,opbevaring tøj loft,opbevaring tøj soveværelse,opbevaring tøj kasser,smart tøj opbevaring