Skuffegreb vil ikke stramme, hvordan man løser det?

Skuffegreb – Uden at udskifte dit kabinethåndtag eller -knap, der er Løs, er der virkelig ingen andre løsninger i forbindelse med, hvordan du retter en løs hardware. Hvis du vælger at bruge superlim, skal du bruge et meget lille fald og fastgør skruetråden hurtigt. Vær sikker på at du beskytter bordpladen eller gulvet under det område, hvor du fastgør det løse køkken- eller badeværelsevaskeskabsknap.

Hvorfor vil min kabinet ikke håndtere stramme?

1) Hvis skruen er stram og den stadig ikke sidder korrekt, kan skruen være for lang.

2) Det er muligt, at kabinettet installatøren anvendte en metrisk skrue i modsætning til en standard amerikansk tråd.

3) Et fælles fænomen på messing er de indvendige tråde Få strippet ud.

4) Plasthåndtag og knopper har en tilbøjelighed til at knække nogle gange. De vil også fjerne lettere end messing hardware.

5) Træhardware kan være revnet eller strippet.

Se Også : Gamle Vinduer Udskiftningstips til dit hjem

Ansigt, før det er forbundet med den aktuelle skuffe. Over tid bliver skruen løs. Fordi den er anbragt mellem skuffen og den dekorative indgang, kan den ikke strammes let. og Knobs

1) Hvis legeringen er strippet ud, vil et lille stykke superlim låses ned. Du er klar over, at du også kommer til at arbejde hurtigt!

2) Tandvalg kombineret med træklæbende arbejde, der er fantastisk til reparation af træ-, nylon- eller plastknapper, hvor hullet er strippet ud.

3) Prøv en anden slags tråd. Metriske og standardskruer fås hos et lokalt kabinetforsyningsfirma.

4) Hvis knappen var fastgjort til skuffens ansigt, før den blev monteret på kabinetteskuffen, skal du fjerne fronten og stram skruerne. Sæt derefter det kosmetiske krukke ansigt igen.

Ideer til

Hvis du leder efter et rent, simpelt udseende i dit køkken, kan du efterfølgende have rustfrit stål køkkenskabe hardware. Det er et ideelt match for de nye rustfrit stål apparater og kan tilføje et strejf af moderne elegance til ethvert køkken. Mens rustfrit køkkenskabs hardware er mest sandsynligt det mindst krævende med hensyn til rengøring, vil det stadig have brug for lidt pleje fra tid til anden. Varme og snavs kan tage en vejafgift på dit køkkenskab rustfrit, og hardware er ingen undtagelse. Så vær klar til at gøre lidt vedligeholdelse på denne ubekymrede hjemmehardware.

Hvis dit rustfrit kabinet håndterer og skuffens træk er op i et stykke tid, kan de se lidt kedeligt ud og behov for rengøring. Det er muligt at gøre en rengøring på plads, hvis dit køkkenskabs hardware ikke er for snavset. Det er muligt at rengøre dem lige ud over overfladen af ​​dine frysere, ved hjælp af en blød fugtig klud og en orange etableret affedtningsrenser.

Rengøring
Hvis din rustfrit hardware er rigtig fedtet og snavset, bør du fjerne det for at få en mere grundig rengøring. Det betyder at tage fat på din skruetrækker og eliminere alle skuffens træk, drejeknapper og hængsler, så du kan give dem en god skrubning. Det er en god ide, hvis du kan få nogen til at hjælpe dig med dette, fordi det vil kræve at fjerne kabinetsdørene, og du behøver dem ikke vride eller falde i proceduren. Start med at skrue nederste hængsel indledningsvis og efterlade topskruen på øverste hængsel til sidst. Lad din hjælper stabilisere døren samtidig med at du fjerner den sidste skrue og forsigtigt sænker døren.

Eliminer alt køkkenskabs hardware i dørene og gør nøjagtig det samme for alle skuffer. Markér hver dør og skuffe med hensyn til den placering ved at bruge et lille klistermærke eller stykke tape. Placer skruer i en beholder for sikker opbevaring. Hvis disse skal rengøres, skal du have en lille orange renere, så de kan koge. Sæt al din hardware i en opvaskemaskine eller en anden passende beholder og dæksel med varmt vand og orange affedtningsrenser, efter etiketternes anvisninger vedrørende det anvendte beløb. Placer ikke små stykker, såsom knapper direkte i køkkenvasken. Hvis du har en bortskaffelsesenhed i din vask, er det nemt for de mindre stykker at falde ind i den.

Geninstaller din egen køkkenskab hardware

Efter at køkkenskabet har gennemblødt i ca. 15 til 20 minutter, er det tid til at vaske ud af det dystre. Dette er det punkt, hvor en gammel tandbørste kan være bekvem. Den er robust nok til at fjerne snavset, men vil ikke skrabe dine skuffeskuffer og knapper som ståluld eller hårde slibemidler muligvis. Det er også fantastisk, hvis dine håndtag i rustfrit kabinet har nogle detaljer på nogen måde. Sæt alle de rene stykker på et håndklæde og lad tørre eller varme med hånden. Vær særlig opmærksom på hængslerne for at være sikker på, at de er helt tørre.

Udskift hardwarekøkken til køkkenskabet, fastgør hængsler på døre, så knap eller håndtag. Fastgør døren for at ramme med det øverste hængsel Først og derefter implantere de resterende skruehuller. hængsler. Brug en frisk, der fortrænger fugt og brug. Hvis du husker At vaske dit rustfrit kabinet hardware rutinemæssigt helt sammen med resten af ​​dit køkken, skal du sjældent fjerne det for en mere grundig rengøring.

skuffegreb,skuffegreb messing,skuffegreb porcelæn,skuffegreb knop,skuffegreb ikea,skuffegreb antik,skuffegreb harald nyborg,skuffegreb køkken,skuffegreb kobber,skuffegreb knopper,skuffegreb træ,skuffegreb børn,gamle skuffe greb,skuffegreb silvan,billige skuffegreb,antikke skuffegreb,skuffegreb stål,skuffegreb læder,skuffegreb jem og fix,skuffegreb 64 mm,skuffegreb retro,montering af skuffegreb