Hvordan at slippe af med skraldespand køkken lugte

Papirkurven Dufte er vanskelige lugt til Eliminere de fleste Rengøringsløsninger. Affaldsdåser, skraldespande, skraldespande, skraldespanden, bortskaffelse af affald, rullecontainere ud og skraldespanden har konsistente, vedholdende og dvælende lugt efter at du har fjernet skraldespanden og afviser fra beholderen.

Det er ikke en nem opgave, men at fjerne affald kan dufte, Især inden for et begrænset område, f.eks. I køleskabet, bagagerummet på bagsiden af ​​din bil, i garderobeskabet eller i et dårligt ventileret miniatyrrum, der er tættest på dåsen.

Affald er sådan en generel betegnelse, som det er svært for de fleste rengørings- og luftforfriskningsprodukter at have evnen til at generere et rengøringsmiddel til succesfuld bortskaffelse af affald. Papirkurven kan dufte gennemtrænge hvor som helst, især i betragtning af at det kan indeholde nogle af de dødeligste og mest stædige lugte på 1 plads.

Se Også : Beton Bordplade – At drage fordel af et meget alsidigt materiale

Lad være med at være overrasket over, at de fleste genstande, der kan fjerne den dårlige lugt, let ses i dit køkken. Du kan endda bruge kombinationen af ​​nogle af nedenstående tips til effektivt at fjerne eventuelle dårlige skraldespand. Prøv disse tips, og du vil sige farvel til skraldespanden kan dufte for evigt.

Junk Can Smell Removal

Hæld en gallon vand blandet med tre kopper blegemiddel til den skyllede skraldespand. Ryst blegemiddelet og vandblandingen i dåsen. Lad det sidde i en time, omrør bleken hvert tiende minut.

Brug en lang håndteret børste til at vaske overfladerne af dåsen. Hæld blegemiddelet og vandet ud. Sørg for at vaske låget også. Lad låget og tørre på et solrigt sted. Det ultraviolette lys fra solen dræber de lugtfremkaldende organismer. Sørg for at lade tørret tørre, inden der tilføjes noget nyt affald.

* Trækul: Trækul er ved toppen af ​​noteringen af ​​lugtgødningsmidler, fordi det er et af de bedste absorberende midler, der kan opsuge den dårlige lugt. Du kan f.eks. Lægge en mellemstor kugle af trækul i din stinkende gårdhave, og lad den stå i et par dage. Du vil bemærke det kan effektivt fjerne skraldespanden kan lugte.

* Bagepulver: Dette er også en god absorberende. Sæt en generøs Fjern sodavand og udskift den med ny og lad den være i et par dage. Fortsæt med at udskifte bagepulver, indtil det er ryddet, papirkurven kan lugte.

* Spring Feber: Den bedste måde at Eliminere skraldespanden kan dufte? Gør det væk i kilden. Vær forsigtig med dine affaldsmaterialer. Sæt ting væk, når du er færdig med at bruge dem. Kast ting væk, så snart du ved, at du ikke vil bruge dem. Daglig pleje er tricket til et åndbart, levedygtigt hus.

Det kan alle virke anal og trættende, men i begivenheden, at du virkelig vil undgå at dit hus lugter som en dumpster, så skal du bedre forme dig og ikke smide din crap rundt som dit hus er en dumpster. Vær ansvarlig for dit affald for egen skyld, eller vær ikke og udhold konsekvenserne.

Junk Can Smell Masking

Hvis du ikke kan slå dem, skjul dem, er det hele ideen bag parfume og et par sådanne varer, ikke? Metoderne nedenfor maskerer duften lugten med en anden mere effektiv lugt end at fjerne lugten, hvilket betyder at du skal sørge for at du vil være tilfreds med resultatet.

Beslutning Vanilla Essence: Hæld et par dråber vanilje essens på to eller tre bomuldsuld. Kast bomuldsuldene inden for de begrænsede rum, der er tættest på din skraldespande. Lad dem for et par dage, og du vil bemærke, at området lugter fint eller i det mindste lugter pænere.

* Citron eller Lime Peels: Du skal blot sætte nogle citron eller lime peels i en uafdækket beholder og lade dem være inden for det begrænsede område i et par dage. Citrus duften vil naturligvis erstatte den elendige papirkurven kan lugte.

Beslutning Mint Uddrag: Hvis du ikke foretrækker hverken citrusfrugter eller Vanilla, kan du muligvis bruge mintekstrakter i stedet. Hæld flere dråber mynteekstrakt på to eller tre bomuldsuld. Tøs bomuldsuldene inde i det begrænsede rum og lad dem være i et par dage.

* Kaffe: Ground coffee har en flot, skarp, naturlig lugt. Bare læg en kop kaffe i en lejlighed, fundet container. Anbring beholderen inden for det begrænsede rum i mange dage. Hvis den frygtelige duft er ekstremt forfærdelig, læg mere jord kaffe. Området vil lugte af java i mange dage.

i stedet. Du skal blot sætte 2-3 teposer inde i det begrænsede rum. Tebladene i sækkene vil ikke blot absorbere affaldet, der lugter, men vil endda udlede den rene duft af te.
* Orange creme: Få en appelsin og pusse den med et skarpt objekt ligesom en gaffel eller en nål for at danne beskedne huller. Placer hver tsk inde i disse små huller, indtil flertallet af de orange overflader er blevet dækket. Det kunne ligne en pindsvin med alle de fedter, der stikker ud af appelsinfrugten. Lad det være i det begrænsede område i et par dage. Stedet lugter godt med alle de angivne kombinationer.

* Pandan Leaf: Det er let at få pandanblad i tropiske retter. Dens behagelige aroma fungerer også som naturlig luftforfrisker. Bare tag et par. Sæt bladene inden for det indesluttede rum og lad dem gå, indtil bladene er visnet eller tørret op. Udskift bladene ofte, indtil affaldet kan lugte slukker.

skraldespand køkken,skraldespand køkkenlåge,skraldespand køkkenskab,skraldespand køkken jysk,skraldespand køkken silvan,skraldespand køkken udtræk,skraldespand køkken jem og fix,skraldespand køkken bauhaus,skraldespand køkken harald nyborg,skraldespand køkken med låg,skraldespand køkken vordingborg,skraldespand køkken bilka,skraldespand køkken hth,skraldespand køkken dobbelt,skraldespand køkken pedal,køkken skraldespand sortering,køkken skraldespand stativ,skraldespand til køkkenlåge,skraldespand til køkkenskab,skraldespand under køkkenvask,fritstående skraldespand køkken