Forskellene mellem Pillow Shams og pudebetræk

Pudebetræk – De fleste spørgsmål kommer op om de forskellige typer sengetøj, der er tilgængelige på branchen i dag. Blandt de mest almindelige spørgsmål, som unge mødre eller dads ofte spørger, er “hvad er kløften mellem pudebetræk og pudehud?” Jeg vil gerne klarlægge kløften for dig.

En pudebetræk: Pudebetræk er bare det. Det er en situation at betale din pude i. Hovedformålet er at dække puden du bruger til at sove. En pudebetraek 50×50 er åben i den ene ende for nemt at glide en pude ind i. Nogle gange er det kendt som en pude slip. En pudebetræk beskytter puden, hvor du lægger dig i at slappe af eller falde i søvn. Sammen med at beskytte din pude hjælper pudebetræk med at absorbere ansigtsolier, svede, spytte og forsigtigt beskytter dit ansigt, mens du sover.

Pudebetræk købes ofte samtidig med dit sengelinned. Mange mennesker har tendens til at ønske at montere lagner og pudebetraek 60×60. Fra tid til anden finder du smukke håndbroderede pudebetræk. Disse pudebetræk er normalt hvide til at vise det smukke broderede håndværk, og de er ofte givet som gaver. Du kunne også observere nogle pudebetræk med en smuk hæklet kant. Disse håndbroderede og hæklede pudebetraek 40×60 er lavet med stor kærlighed til at producere en speciel gave.

Se Også : Vasketøjskurv På Hjul – Organiser i mindre end 10 minutter

Ofte gives en håndbroderet monogram pudebetraek 70×100 som en bryllupsgave. Pudebetræk, hvis dekoreret, gøres kun på den åbne kant og ikke hvor du lægger dit ansigt. Pudebetræk er lavet af bløde materialer, der føles godt mod dit ansigt for at lette at sove hurtigt. Pudebetraek 80×80 er praktiske i naturen mere end at se pænt ud, selv om du vil se nogle ret ret, pudebetræk.

Formål. En pude skam er et attraktivt dæksel til puder. Du vil opdage, at der er en slids på bagsiden, hvor du kan indsætte en pude. Åbning af en pude skam er placeret i midten af ​​ryggen, og det kan være en overlappende materiale eller det kan have en lynlås åbning. Begge åbninger tjener det samme formål med at tilføje puden. De er en fantastisk måde at bruge en gammel pude på, som du ikke vil bruge.

Pudseskind er normalt ikke brugt til at sove, eller sæt dit ansigt på. De er normalt lavet af et tyngre materiale, der matcher din quilt, tæppe, dyne eller sengetæppe, og er generelt lavet af dyrere materialer. Nogle har flere dekorative materialer, som kan være ru på din hud, hvis du skal påtage det i lang tid. En pude, der er belagt med en pudseskam, fjernes om natten sammen med alle kastepuder, inden du går ned for en fantastisk nats søvn. Pude shams kan også købes separat for at koordinere med dit sengetøj.

indretning. Pude shams er en velkommen tilføjelse til ethvert soveværelse, uanset om du er dekorere dit eget soveværelse eller dit barns soveværelse.
Som du kan se er der en forskel mellem en pudebetraek 65×65 og en pude skam. Funktionel og pudeskammen er en dekorativ ting, der skal lægges oven på denne seng. Du lægger dig i seng på puden med en pudebetraek, og du lægger dig til side. Normalt om morgenen, når du laver madrassen, er puderne med shams placeret oven på puderne med alle forekomster.