Kube Lysestage – Sølv jubilæum gave ideer

Kube Lysestage – Hvert år med ægteskab Det er almindeligt for mand og kvinde at købe hinanden gaver. Specifikke år kræver dog, at særlige gaver bliver tildelt. Femogtyve års fagforening er sølv. Nedenfor er et par ideer om sølvgaver at få for hende og ham.

1. For hendes Ærringer

Du kan aldrig gå galt med sølvsmykker. Selvom det ikke er det mest luksuriøse metal, er det klassisk og går med alt. Et par sølv øreringe skal tage din ægtefælle ret tilbage til hendes yngre dage.

Til ham: Manchetknapper

Manchetknapper er det mest nyttige og bærbare tilbehør til mænd. Prøv sølv manchetknapper til et klassisk udseende.

2. For hende: Lysestager

Hvert hjem har brug for et par sølvlysestager. De er ideelle til underholdende og til fancy, romantiske middage.

Til ham: Billedramme

Se Også : Hvordan at slippe af med skraldespand køkken lugte

Køb din mand en smuk sølv fotografisk ramme, ved hjælp af et billede af de to indvendige, er en vidunderlig jubilæumsgave. Han kan holde det ved sin seng eller på sit skrivebord på kontoret og tænke på dig hver gang han ser på det.

3. For hendes Bængler

Bangles er blandt de sjoveste stilarter af smykker. De klamrer, de glider, og de skinner.

Til hamPinky Ring

Pinky ringe er et rigtigt tegn på prestige. De har tendens til at blive afsagt mellem generationer af mænd som den øverste arvestykke. Køb din mand en ny, men begynder en brugerdefineret, en tradition for dit forhold og familie, du bygger med ham.

4. Til herJewellery Box

Skønhed bør altid opbevares i skønhed, og det er derfor, at Sølv smykkeskrin gør sådanne fantastiske gaver. Du kan erhverve låget indgraveret med hendes initialer eller en sød note, for meget mere personlig.

For ham: Money Clip

Mænd kan ikke altid lide at bære rundt tegnebøger. De er store og ofte optager meget plads i en kuffertlomme. Penge klip er den bedste løsning. De er smarte, funktionelle og meget små.

5. for hendes nøgle

Sølv armbånd Kan være lette og sarte, eller klassiske, sætningsbits. At finde en med en fantastisk sten tilføjer et ekstra lag af tekstur og farve, som er bundet til at supplere sølv.

Du kan hader det, hvis han ryger, men det er jubilæet. Indkøb ham en kasse med cigarer for at gå til sin nye sølv cigar cutter, er sikker på at behage ham. Selv hvis han ikke ryger, er sølvcigareskærere elegante og også et nyttigt redskab til at komme rundt i huset.

Romantisk Valentinsdag Ideer

De er mange romantiske tanker, du kan prøve med din ægtefælle den 14. februar uden at brænde lommen lige derhjemme i dit hjem. De fleste par fejrer deres Val på en romantisk måde uden at skulle bruge meget penge på Valentinsdag gaver osv. Som du allerede ved, er de fleste teatre og restauranter konstant overfyldt og dyr på grund af at de fleste par vil fejre deres Val der. Du kan undgå folkemængderne og observere din på en romantisk måde i dit hjem.

Jeg har lavet nogle intime ideer til dig og dine par At fejre Valentinsdag i dit hjem.

En romantisk nat: Jeg skal stadig tale om lignende romantiske nætter, men jeg tror, ​​at denne er den bedste af alle. Denne ene handler hovedsagelig om brand og forkælelse. Start med at sende din partner ud på en besked for at få ham ud af hjemmet. Hvis de to af jer ikke bliver sammen, er det meget bedre. Sluk lysene i de fleste rum og juster lysene på trappen med reducerede wattpærer. Når det ikke er meget nemt at ændre dem, skal du bruge stearinlys eller lamper på trappen. Sprøjt nogle kronblade af rose fra startdøren op ad trappen til soveværelset. Brug noget attraktivt og vedligehold en for din ægtefælle. Denne romantiske Valentinsdag ideer derhjemme kan se nye ud, men det er cool, hvis du vil spare penge. Kog nogle ginseng fødevarer, som de to af jer er i stand til at udveksle til hinanden, såsom hindbær, mandler, vin, jordbær, chokolade samt datoer. Hvis du gerne vil have en mindeværdig underskrift, et par minutter til øjeblikket, placere nogle bær i en opløsning af chokolade og køligt i køleskabet. Slap af og vent på, at din ægtefælle genforenes med en utroligt måde, du vil overraske ham, hvis han vender tilbage.

Spa nat: Lav et varmt badekar med kronblad af rose. Hvis du ikke har råd til nogen rose gennem Valentinsdag, da de er dyrt i Val sæsoner, kan du gå til almindelige rosenblade, sekunder eller småstammerede roser, fordi du ikke vil give dem ud på en traditionel måde. Derudover gør værelset og lin sengen med tørre håndklæder, der er varme. Sæt et bassin fyldt med varmt vand ved siden af ​​sengen, et par vaskeklude og ud over spa-produkter. Begynd med en blegende gnide ligesom den salte saltskrubbe. Vask den massage og sluk på en fugtighedscreme, der er cool. Du kan endda have fod gnide med brownie point.

Fire Picnic: Bring sofaen foran på en brølende ild. Sæt lidt champagne på is. Hvis vejret er afkølet, er det muligt at producere champagne normal til at passe dig. Hvis du ser et overskydende smag, så nippe det ud for jordbær for at poppe ud champagneens smag, eller du kan tilføje nogle granatæble ser inde i glasset for at boble sin lyserøde farve.

Valentinsdag Måltid: Hvis du elsker at lave mad, så kan du forberede et særligt måltid på Valentinsdag. Hvis du ikke kan, så bestil fra din favorit restaurant. Når du har gjort dette, fjern det fra sin egen plade og erstat mad i en skål, der gør det specielt. Glem ikke at lægge en romantisk musik på din disk.

Kube Lysestage,kube lysestage rengøring,kube lysestage pris,kube lysestage udsalg,kube lysestage hvid,kube lysestage sort,kubus lysestage tilbud,kube lysestage med glas,kube lysestage væg,kube lysestage rosendahl,kube lysestage messing,kubus lysestage i ovn,kube lysestage dba,kubus lysestage imerco,kube lysestage kobber,menu kube lysestage