Få kreativ med kasser til væg Ideer

kasser til væg – Mange mennesker tror, ​​at indramning af kunstværk er simpelthen for beskyttelse og lidt andet, hvilke rammebilleder er ret standard med minimal plads til fantasi. Vidste du, at rammer ikke kun komplimenterer kunstværket, men kan være et kunstværk? Nedenfor er forskellige typer af rammer, som du kan bruge til at bringe et strejf af kreativitet på din boligindretning oplevelse.

Skyggebokse

Skyggebokse er en fantastisk metode til at give kunstværket en tredimensionel effekt. Enhver form for genstand kan sættes i en skyggeboks – blomstrer, blade, mini versioner og origami er som regel gode valg. Selv traditionelle todimensionale stykker som malerier og fotografier kan indstilles i skyggebokse. Tilføjelse af illustrationer på denne måde skaber en dybdefølelse på grund af de skygger, der opstår, og det gør det lidt mere interessant at tjekke på. Hvis du skal bruge skyggebokse til at vise illustrationer, skal du holde alt i små størrelser. Brug små billeder og kunstarbejde; Dette vil holde betragterens opmærksomhed koncentreret om kunstværket og de 3-dimensionelle effekter af skyggeboksen.

Se Også : Den Fordele ved et hovedgærde seng

Farve, farve og mere farve!

Intensiver din kunstskærm med en dristig blanding af farver. Bland og match farven på rammen og matten for at finde den ideelle balance. Husk at farven på matten også bidrager til den overordnede præsentation, så sørg for at du finder en mat farve, som kan komplimentere rammens farve. Det er en meget udfordrende opgave at finde den perfekte farvekamp, ​​der passer til dit hjemmets motiv, og det er et fantastisk forslag at kontrastere med omgivende væg og møbler for at kaste opmærksomheden på kunstværket. Hvis du har en væg, der er lys eller lysfarget, skal du vælge en ramme og matfarve, der er slående og græder for opmærksomhed. Lad det skille sig ud og blive bemærket!

Trærammer

Trærammer kommer i et stort udvalg af stilarter og kan rumme de fleste boligindretningsmotiver. Moderne eller moderne, rustikke eller klassiske, valget er dit. Til trærammer får du et stort udvalg af farvefarver at vælge imellem. Vælg en lys ubehandlet ramme for at få et rustikt rålook eller en mørk ren skygge til en ren moderne smag.

Ornately udskårne rammer

Hvis du har fået et dekorativt motiv, der grænser op til klassisk eller victoriansk, kan disse slags rammer ikke være mere perfekte til din bolig. Perfekt til familieportrætter og malerier, alle disse rammer giver ret velhavende detaljer i komplekse udskæringer, som selv er et kunstværk. Selv om det er lidt dyrere, vil disse typer af rammer fungere godt, hvis du dekorere sammen med antikviteter og andre ornamenter.

Metalrammer

Metalrammer er almindelige og økonomiske og læner dem selv til de fleste hjemstil. Disse typer af rammer kan være vant til at fremvise enhver form for kunst, lige fra landskabsmalerier til abstrakt kunst. Med et bredt udvalg af farver at vælge imellem kan rammfarven virke godt sammen med farven på matte og kunstværkerne for at afslutte Creative-skærmen. Sorte rammer er perfekte til sort og hvidt kunst eller fotos. Valget af sort er stilfuldt simpelt og forbliver stille i baggrunden uden at tilbyde for meget detaljer og stjæle opmærksomheden fra centerpiece-kunstværket.

kasser til væg,kasser til væggen,kasser til væg ikea,kasser til væg jysk,kasser til væg med låge,kasser til vægophæng,kasser til væg søstrene grene,kasser til vægophæng ikea,kasser til væg børn,kasser til væggen hvid,kasser til væg sort,akryl kasser til væg,små kasser til væg,pynte kasser til væggen,trækasser til væg,firkantet kasser til væggen