Brødrister Flad til restauranter og caféer Ideer

Brødrister Flad – Der er en hel anden verden til business toasters end opfylder øjet. Her er en oversigt over 11 unikke slags brødristere tilgængelige for spisesteder og bistroer.

• Anvil Heavy Duty Flat Plate Brødrister. Denne betydelige støbtpress, der leverer madvare, holder hele sin varme op. Den har en hurtig tilberedningstid og et højt grænseudbytte på 120 smørbrød for hver time. Den ene af en slags komponentkonfiguration tager højde for, uanset ristning over hele madlavningen.

• Anvil Vertikal Bun Brødrister. Dette er en fascinerende enhed, der har en twin feed ramme og en hård kerne hærdet ståltråd transport linje ramme for boller. Den har 6 tykkelsesindstillinger fra procedure til opvarmning, og den har en variabel opvarmningskontrol fra 50 til 300 grader Celsius. Den er produceret med nøjagtige patronbære transportaksler til en jævn opgave. Derudover er det vitalitet effektivt med en 2 kilowatt aluminium opvarmning plade.

Se Også : Vælg de bedste lille håndvask ideer

• Dualit 6 Slice Lift Toaster. Denne enhed er brændt af Proheat-komponenter, der er et nøgleelement. Deres enestående beklædningsopbygning holder fibrene rene og gør Proheat-komponenterne til alle formål ubrugelige. For komfort er det udstyret med en aftagelig stykke plade til nem rengøring. Den ekstra “vind per kvadratcentimeter” garanterer, at brødet ristes ensartet.

• Anvil 6 Skive Brødrister. Denne enhed har en behandlet ståludvikling, manuel løft og en vippeskift til moderat vitalitet. Den er udstyret med en aftagelig skrotplade og et ur med en evne til at blive hørt klokke.

• Anvil Transportbånd Brødrister. Dette er en mindre enhed, der har en variabel transporthastighed med både toast og bun opvarmning indstillinger. Det har enestående varmekontrol for de bedste og basiske komponenter, og det kan meget godt være indstillet til front eller back administration.

• Anvil Panini Grill. Dette alternativ har stenfast metalplader, selvjusterende øvre flammebroilplade og en aftagelig fedtplade. Varmen kan termostatstyres et sted i området 50 og 300 grader Celsius.

• Brødrister på Anvil Wide Mouth Transportbånd. Denne madlavning har en bred mund til udladning af udskæringerne og har en variabel transporthastighed for både toast og bun-indstillinger. Det kan skabe op til 450 nedskæringer i hver time. Den har enestående varmekontrol til de bedste og basiske komponenter og kan indstilles til front eller back administration.

• Anvil 4 Skive Brodrister. Denne enhed har en manuel løft, en vippeændring til moderat vitalitet og et ur med en mærkbar klang. Desuden er det udstyret med en aftagelig stykke plade.

• Anvil 9 Slice Panini Deluxe Toaster. Denne fødevareudstyr har en non-stick overflade, fleksibelt håndtag og ribbet bedst og fladt fundament. Den er produceret med en autonom pladekontrol, der giver dig mulighed for at udnytte det flade bedste, bare når finishpladen er slukket.

• Anvil 9 Slice Panini Grill. Denne enhed har ribbet bedste og basisplader og en brugerdefineret bedste plade til et udvalg af næringstykkelser. Håndtaget er varmt sikkert og der er et dribbelglas for at få overabundance fedt.

• Anvil 9 Skive Flad Brødrister. Denne fødevareudstyr har en kraftig udvikling, en non-stick overflade og en bevægelig bedste plade til et udvalg af næringstykkelser. Håndtaget er varmt sikkert og det har også et dribbelglas.

brødrister flad,brødrister flat,brødrister flad test,brødrister flad lille,brødrister flad obh,brødrister flad elgiganten,brødrister flad bedst i test,brødrister flad model,brødrister flad imerco,brødrister flad rød,brødrister flad sort