Spacesaver Badeværelse Opbevaring Ideer

Badeværelse Opbevaring – Har du brug for mellemrummet badeværelse opbevaringshylder til at arrangere dit badeværelse tilbehør, men ikke sikker på, hvordan du gør det på et budget? Har du rengjort ud af din garderobe eller garage i det sidste og fundet nogen tidligere kurve? Det ser ud som om så mange kurve kun samles i årenes løb, og måske du satte dem op for at tro på, at du kunne bruge dem nogle ekstra tid, men aldrig kom til det. Pointen er, at du ikke kunne bringe dig selv til at slippe af med dem. Nå, det behøver du ikke. Det er muligt at genanvende de tidligere kurve til opbevaring på hylder i dit badeværelse med kun lidt kreativitet.

Har du ældre hylder liggende om, at du ikke længere bruger? Hvad med at male dine gamle hylder og hænge dem på din toilet og bruge kurven til at organisere dit badeværelse tilbehør?

Først skal du vælge maling, der vil fungere til dine hylder. Brug af hylder og kurve til at koordinere badeværelsetilbehør er en god idé, men det første skridt er at vælge maling, der nemt kan vaskes. Badeværelser kan blive grimme og beskidte, og derfor kan du ikke nemt rense dine hylder med et stort rodet sted. Så overvej at vælge maling, der vil rense let.

Se Også : Forskellene mellem Pillow Shams og pudebetræk

Der er mange forskellige ting, du kan gøre med almindelige gamle hylder. Du kan tilføje stencils til dem, såsom et strand tema eller nautiske tema, eller du kan lade dem være farvede. Det er op til dig, når du er kreativ. Hvis du ikke har et tema, skal du gå videre og vælge farver, du kan lide, for at komplimentere det, du har. Tanken er at bruge kurve og hylder til at koordinere med dit badeværelse tilbehør.

Når du male dine hylder, skal du tænke på at male kurverne, du vil bruge til at komplimentere dine nye hylder. Du kan også se på foring dem med stof, der vil komplimentere dit badeværelse tema indretning for at bringe et færdigt udseende.

Efter opbevaringshyllerne er tørre og kurven er malet Og foret, hæng hylderne, hvor du har brug for dem. Over toilettet er en god ide, når du ikke har noget deroppe. Dette er et fantastisk sted at holde badeværelsetilbehør, som du bruger hver dag, såsom toiletruller og luftfriskere eller endda dine hårbørster og kamme. Du er i stand til at skjule ting som f.eks. Barer af sæbe i kurve.

Ansættelse af pladsbesparende badeværelse opbevaringshylder og kurve til vedligeholdelse af din toilet organiseret kan være en af ​​de enkleste og mest omkostningseffektive måder at have et pænt organiseret, rent og ryddeligt badeværelse. Du er i stand til at gøre enhver form for udseende for at matche enhver indretning, så hvorfor ikke være mere kreativ og få dekoration ud.

Opbevaringsplads ser altid ud til at være en præmie, og det kan være særdeles præcis i badeværelser. Uanset om du planlægger en renovering eller ønsker ideer til dit eksisterende rum, vil disse toiletopbevaringsideer hjælpe dig med at indeholde rod.

Flyt lodret

Gør Anstændig brug af vægplads ved at tilføje hylder for at opretholde toiletartikler fra forfængelighed eller for at holde rene håndklæder. Dette er også en glimrende mulighed for at vise nogle tegn med et par dekorative genstande som små krukker eller skaller.

Brug kurve

Kurve under åbne forfængelighed kan stak ekstra papir og toiletartikler ud af vejen, mens de holdes inden for rækkevidde. Kurve til små genstande på hylder og bordplader fortsætter med at holde badeværelset rent og ryddeligt.

Skabe

Når du planlægger et badeværelse remodel, så sørg for at inkludere nok kabinetter til at holde grimme essentials bag døre. Ikke ombygning? Pick up et fritstående stykke for at fylde en ledig mur med stilfuld opbevaring.

Skarpe kabinetter

Hvis square footage er til en præmie, overvej at tilføje små skåle på bordet. Flankering vasken, de vil tilbyde meget nødvendig plads til at gemme medicin, toiletartikler og barbermaskiner.

Skinner og kroge

Kroge vil spare plads over håndklæde stænger, men stadig give dig et sted at stash fugtige sengetøj. De er også praktiske til morgenkåbe, hårtørrere og andet ofte brugt tilbehør.

Stiger

En dekorativ stige giver en ekstraordinær løsning til håndklæde eller magasinopbevaring i badeværelset, og det vil tage meget lidt værdifuldt gulvplads.

Hvis du har et dødt hjørne, skal du omplacere en plantestativ eller pelsrække til at holde små håndklæder eller essenser.

Intelligent indsigt

Under en renovering skal du udforske unikke løsninger som Inklusive udtagsskabe eller skabe indbyggede hylder mellem wall studs. Selv nuværende skabe kan udstyres med udtræksholdere for at optimere pladsen.

Har du stadig brug for forsyninger, der er let tilgængelige på bordpladen? Brug en dekorativ bakke til korral beskedne produkter. Smukke skåle og kopper kan arrangere smykker, kosmetikbørster og små toiletartikler på bakken.

Badeværelse Opbevaring,badeværelse opbevaring ikea,badeværelse opbevaring skab,badeværelse opbevaring shampoo,badeværelse opbevaring jysk,opbevaringskasser badeværelse,opbevaring badeværelse silvan,opbevaring badeværelse kasse,opbevaring badeværelse skuffe,lille badeværelse opbevaring,badeværelse uden opbevaring,håndklæde opbevaring badeværelse,plastik opbevaring badeværelse,badeværelse spejl med opbevaring,diy opbevaring badeværelse,opbevaringsskab badeværelse,opbevaringskrukker badeværelse,opbevaringsmøbler badeværelse,opbevaringsløsning badeværelse,opbevaringsbokse badeværelse,badeværelser opbevaring